Workshops

Kroppen har et benhårdt prioriteringssystem, og hvis kerne muskulaturen og vejrtrækningen ikke fungere optimalt, får kroppen andre muskler til at gøre dens arbejde, det er det vi kalder at ”kompensere” . Nogle slipper af sted med sådanne kompensationer et stykke tid, andre får smerter, stivhed og overbelastningsskader i kroppen. Jeg vil gennemgå tekniker til at aktivere musklerne i og omkring kropskernen, og hvad der ellers skal til for at genskabe en strukturelle integritet i kroppen – hvor musklerne laver deres eget arbejde i stedet for at kompensere for hinanden.

Efter workshoppen vil du have en større bevidsthed om forbindelsen ned til kroppen, og konkrete redskaber til hvad du selv kan gøre for at få en aktiveret og stærk kropskerne.

”Vi havde en firma workshop med Ronnie, og det var en super fed og ikke mindst meget øjenåbnende oplevelse for både krop og sind. Vi gik derfra med gode tips til selv-forebyggelse af skader og selv-helbredelse af kroppen, som man nemt kan implementere i sin hverdag. Vi har allerede spurgt i firmaet hvornår vi kan få lov til at komme tilbage” – Corecph