WORKSHOP:

“GENSKAB FORBINDELSEN TIL KROPPEN”

De fleste er bevidste omkring hvor vigtig vores vejrtrækning er, og det at have en stærk kernemuskulatur. Men hvorfor er det vigtigt – og gør du det overhovedet korrekt? Måske tror du, at du gør det rigtigt, mens kroppen i virkeligheden overkompenserer og ikke mærker, at vejrtrækningen er overfladisk og kernemuskulaturen svag. Hvilket ofte resulterer i problemtikker andre steder i kroppen.

Jeg vil i denne workshop gennemgå simple tekniker til hvordan du kan (gen)skabe forbindelsen mellem hoved og krop, og vise konsekvenserne af manglen på samme. Teknikerne kan med fordel implementeres i din træning, sport, meditation, yoga og i livet generelt. Efter workshoppen vil du have:

  • Mere bevidsthed om hvordan netop din krop fungerer
  • Enkelte øvelser der træner din kernemuskulatur op fra bunden
  • Vide hvor og hvordan du skal spænde op i kroppen når du træner
  • Dit helt eget “go to” program så du kan genskabe forbindelsen til kroppen om og om igen

Jeg tager udgangspunkt i deltagernes skader og kropslige problemstillinger, så workshoppen kan variere en smule gang for gang.

”Vi havde en firma workshop med Ronnie, og det var en super fed og ikke mindst meget øjenåbnende oplevelse for både krop og sind. Vi gik derfra med gode tips til selv-forebyggelse af skader og selv-helbredelse af kroppen, som man nemt kan implementere i sin hverdag” CoreCPH

 

Workshoppen tager oftes 1 1/2 – 2 timer og kan bookes til virksomheder, sportsklubber m.m. 

 

 

Hvis du har en forespørgsel til en workshop kan du udfylde kontaktformularen eller kontakte mig på 29 85 48 28.

14 + 9 =