TRÆNINGS VEJLEDNING

Hvis ikke du har en fri vejrtrækning, og mestre evnen til at aktivere muskler som hoftebøjerne eller ballemusklerne under bevægelse, vil du ganske enkelt præstere mindre effektivt og have større chancer for at få skader.

Min træningsfilosofi er derfor bygget op på at musklerne som er vist på skelettet er en forudsætning for at skabe et stærkt kropsligt fundament.  

 

Fundamental træning

Et stærkt fundament kommer ikke fra komplekse trænings øvelser med vægte, den kommer fra de simple øvelser hvor vi har mulighed for at fokusere på detaljerne og øge kropsbevidstheden. Jeg underviser dig at bruge dine muskler til det de er skabt til, ofte kun med brug af kropsvægt, så du kan lave øvelserne hvor som helst – når som helst.

Formålet med fundamental træning er at bygge et solidt kropsligt fundament – et fundament som skal danne grundlag for at forbedre dig indenfor din specifikke sportsgren.

Jo stærkere dit fundament er, des bedre bliver du til overfører styrken til et slag, spark eller hop og mindsker din skadesrisiko. 

 

Kettlebells

Kettlebells er et af de mest effektive træningsredskaber når det kommer til fundamental styrke og udholdenhed. De er efterhånden tilgængelige i de fleste træningscentre og for en relativ lille investering kan du købe dem selv, så du kan træne når det passer ind i dit program.

Jeg underviser dig i at:

– Mestre de grundlæggede kettlebells øvelser på en sikker måde

– Forstå de grundlæggende funktionelle bevægelsesmønstre

– Hvordan du sætter flere øvelser sammen til dine egne sekvenser

– Hvordan du opnår mere styrke, udholdenhed og mobilitet

– 4 ugers basis træningsprogram 

 

Trænings vejledning tilbydes både individuelt og til grupper, og kan både arrangeres på min og på din/jeres hjemmebane.

Henvendelse om træning vejledning skal ske på info@ronnierasmussen.dk