TRÆNING

Løber du ofte ind i samme slags skader?

Formålet med Beactivated træning er at bygge et solidt kropsligt fundament – et fundament som skal danne grundlag for, at du kommer dine smerter til livs, eller forbedrer dig indenfor din specifikke sportsgren. Jo stærkere dit fundament er, des bedre bliver du til overfører styrken til et slag, spark eller hop og mindsker din skadesrisiko.

Et stærkt fundament kommer ikke fra komplekse trænings øvelser med vægte, den kommer fra de simple øvelser, hvor vi har mulighed for at fokusere på detaljerne og øge kropsbevidstheden. Jeg underviser dig at bruge dine muskler til det, de er skabt til, ofte kun med brug af kropsvægt, så du kan lave øvelserne, hvor som helst – når som helst.

Kroppen gør alt for klare de belastninger, du udsætter den for, og ubevidst er kroppen blevet så vant til at kompensere, at du ikke opdager det sker. Jeg hjælper dig med at få bevidstheden tilbage i kroppen, og derfor vil jeg langt hellere se dig lave en enkelt gentagelse i høj kvalitet end flere gentagelse i lav kvalitet For hvis ikke du har en fri vejrtrækning og mestrer evnen til at aktivere muskler som hoftebøjerne eller ballemusklerne under bevægelse, vil du ganske enkelt præstere mindre effektivt og have større chancer for at få skader.

Før vi kan arbejde med træning skal du booke en tid til en “første konsultation”.

Pris: 850kr. for en session på 50min