Sportsoptimering

Hvad hvis din krop kunne bevæge sig som den er skabt til, og alle dine muskler vidste hvad de skulle gøre uden at skulle tænke på det hver gang?

Kroppen har et benhårdt prioriteringssystem, og hvis kernemuskulaturen og vejrtrækningen ikke fungere optimalt, får kroppen andre muskler til at gøre dens arbejde. Det kaldes at ”kompensere”. Nogle slipper af sted med kompensere et stykke tid, andre får smerter, stivhed og overbelastningsskader i kroppen.

Optimering af vejrtrækningen er en vigtig del af mine behandlinger generelt, men især når jeg arbejder med atleter, da en effektiv vejrtrækning er en forudsætning for at præstere optimalt og kunne bevare roen i pressede situationer.

Jeg hjælper med at aktivere musklerne i og omkring kropskernen, og hvad der ellers skal til for at genskabe en strukturel integritet i kroppen – hvor musklerne laver deres eget arbejde i stedet for at kompensere for hinanden. Ved slutningen af en session opnår mine klienter en massiv ændring i styrke, fleksibilitet, udholdenhed, hastighed, koordinering og balance.

Jeg arbejder med alle typer atleter, hvad end det er professionelle eller motionister.

Patrik Nilsson – 5 x Ironman vinder

“Jeg tager gerne hele turen til København, da behandlingerne hos Ronnie er en vigtig del af mine forberedelser gennem hele triathlon sæsonen”