”Jeg har siden udgangen af Januar 2020 døjet med et løberknæ, efter adskillige besøg hos andre behandlere, hvor resultaterne udeblev, blev jeg anbefalet at booke en tid hos Ronnie. Efter blot én behandling forsvandt smerterne fra mit knæ, Jeg kunne nu gå nedad trapper, rejse mig/sætte mig i en stol og cykle uden smerter. Jeg fik et par enkelte øvelser jeg kan lave hjemme, og har efter 3 behandlinger fortsat ingen smerter” 

Mette Simonsen

“Efter 5 år med knæsmerter i forbindelse med løb og deraf diverse undersøgelser, scanninger, fysioterapitimer kontaktede jeg Ronnie. Men sit indgående kendskab til kroppens dynamik, fik han hurtigt løsnet op for de spændinger der var den primære årsag til knæproblemerne, og efter 2 behandlinger kunne jeg løbe igen. Ydermere fik jeg åbnet op for en mental tilstand af lethed og ro jeg ikke havde mærket i mange år”

Pernille

“Havde gennem længere tid fået tiltagende smerter i mine knæ i forbindelse med landevejscykling, hvilket gjorde at jeg måtte reducere min træning kraftigt. Efter anbefaling, søgte jeg hjælp hos Ronnie som med stor grundighed undersøgte mig og testede muskelstyrken i mine ben. Og efter kun 2 behandlinger forsvandt mine smerter og jeg kunne igen træne på fuld styrke”

Pia

“Jeg har i forbindelse med mit træningsforløb til Marathon, haft problemer med mit højre knæ – derfor søgte jeg hjælp. Ved Ronnie, havde jeg en oplevelse af stor faglig viden og interesse for, hvordan jeg oplevede problemet.
Ronnie var meget grundig i både sin undersøgelse, behandling og efterfølgende rådgivning, hvilket førte til en hurtig bedring af min skade.

Kenneth

“Jeg har gået til behandling hos Ronnie Rasmussen for pludselig hævelse i mit ene knæ i marts 2021. Jeg havde besøgt flere behandlere, men uden væsentlig bedring. Jeg faldt over Ronnie på nettet og læste hans referencer – og jeg er ikke blevet skuffet. Ronnies tilgang til at se kroppen som en helhed og ikke kun behandle knæet, har gjort mirakler. Gennem aktivering af muskler og øvelser til hjemmebrug, kan jeg efter kort tid nu løbe så småt igen”

Susanne

“Som motionsløber er det frustrerende hvis man slås med småskader. Jeg har været til behandling for smerter i knæhasen nogle gange, og kombinationen af dyb massage, kontakt til åndedrættet og “hjemmearbejde” i form af enkle øvelser har givet resultater. Jeg er også blevet mere bevidst om hvordan spændinger i én del af kroppen kan give problemer et helt andet sted, og hvordan jeg kan arbejde for at løsne mere op”

Ulla

“I foråret 2010, blev jeg opereret i skulderen, og nogle måneder senere, ifb med genoptræningen, fik jeg pludselig et voldsomt hold i nakken! Siden da, har mit hovedet “hældt” ti/femten gr. mod højre! Skævheden kunne ikke rettes ved kiropraktor, og behandlinger hos fysioterapi hjalp kun kortvarigt. Grundet skævheden, har jeg lige siden haft nedsat mobilitet og lidt afbrudt søvn, idet jeg ikke har kunnet ligge på siden ret længe ad gangen!
Med jævne mellemrum blev jeg ramt af kraftige hold i nakken, som kun smertestillende har kunnet lindre! Hverken kiropraktik el Fys, har kunnet afhjælpe.Når jeg gik til lægen, så var svaret, at sådan må min nakke altid have set ud!
Efter to besøg hos Ronnie, var en stor del af stivheden forsvundet, og nakken blev rettet en del op! Nakken er nu rettet næsten tilbage til normal, og vigtigst af alt, så er søvnen blevet lagt bedre. Nu vågner jeg ikke længere hver gang jeg har ligget for længe på den samme side, og jeg føler mig meget udhvilet når jeg vågner”

Anders

“Igennem længere tid havde jeg haft problemer med en forstrækning i baglåret og irritation omkring knæet, som nedsatte min kraft ved cykling en del. Efter 2 behandlinger og nogle øvelser hjemme, forsvandt mine smerter og jeg fik den fulde kraft tilbage i benet. Ligeledes har min ryg også haft bedring, da jeg døjer med en mindre diskusprolaps”

Birger

“Da jeg kom til Ronnie, var det med efterslæb fra fem år med springerknæ i begge knæ og et tynget sind.

For det første blev jeg overrasket over, hvor lidt Ronnie var interesseret i mine knæ.
I løbet af de fem år med springerknæ har jeg naturligt været igennem en del behandlere. Stort set dem alle har kun haft fokus på mine knæ – og endnu vigtigere, så har de forsøgt at løse problemet netop der.

Da jeg kom til Ronnie, så han på min krop som helhed og gik så i gang med alt andet end mine knæ. Han blotlagde forskellige svagheder og fandt frem til en masse muskler, der var inaktive og ikke gjorde deres arbejde. Dette var det første element i Ronnies behandling. For det andet blev jeg overrasket over Ronnies coaching.

Når jeg tænker på coaching, så forestiller jeg mig en masse samtale og afklarende spørgsmål, men med Ronnie var det anderledes.
Ronnie coachede så at sige min krop i stedet for mit sind. Med sit kendskab til forbindelsen mellem de to, fik Ronnie ”løsnet op” for mit hoved, ved at løsne op i min krop. Det betød, at de ting jeg bøvlede med, blev bearbejdet hurtigere og mere effektivt.

Resultaterne af Ronnies behandling taler for sig selv.
Allerede efter første behandling hos Ronnie kunne jeg mærke en forskel, der bedst kan beskrives som en lettelse. En mental lethed, men også en lethed i min krop.

Desto flere behandlinger, jeg var igennem, desto længere varede resultaterne ved. Det tager tid at ændre kroppens ”dårlige vaner”, men med tålmodighed og vedholdenhed, hjælper Ronnies behandlinger en på vej.

Efter mit forløb hos Ronnie har ikke flere smerter i min knæ og jeg føler en større mental ro. Desuden har Ronnies behandlinger givet mig en række redskaber, jeg kan bruge, når jeg oplever udfordringer og stressede perioder.

Sammy