At løbe med, og ikke imod, din krop

Kroppen er klog, og når det kommer til bevægelse er den lysår klogere end dit hoved. Kan du fx nævne de muskler der arbejder og i hvilke rækkefølge, hver gang du tager et nyt skridt? Jeg ved det i hvert fald ikke – men det gør din krop.
Der findes mange artikler og teorier omkring effektiv løbestil og hvordan vi undgår skader, men hvordan får vi den viden fra hovedet og ned i kroppen, så vi kan praktisere det?
Hvis du spørger mig, er måden, at undervise din krop frem for dit hoved. Og det er lige præcis det jeg gør på den her workshop. Jeg vil have dig til at mærke, hvordan du bruger din krop, og hvad der føles rigtigt og forkert.

Helt konkret tester vi kroppen igennem for at finde ud af, hvilke muskler der arbejder, og hvilke der er inaktive – og ja, din krop snyder dig også ved at kompensere.
Derefter går vi slavisk igennem kroppen, tester og aktiverer muskler og prøver det af i praksis.
Workshoppen er egnet til alle uanset niveau og er høj grad også velegnet til andre sportsgrene, hvor der indgår løb, fx fodbold og håndbold.

Jeg anbefaler dig at deltage på min workshop ’Aktivering & Træning af kropskernen’ først, men det er ikke et krav.

Workshoppen tager ca. 90 min

Hvis du er interresseret i at arrangere en workshop for et firma eller sportsklub så kontakt mig på info@ronnierasmussen.dk

Færdigheder

Indsendt den

3. juni 2019