Min filosofi

Mit fokus som behandler er at skabe værdi der når udover briksen, jeg bevidstgøre og underviser dig i din krop og dine kompensationsmønstre – så du kan bringe kropsbevidsthed med dig i din hverdag og træning.

Hvis ikke du har en fri vejrtrækning, og mestre evnen til at aktivere muskler som hoftebøjerne eller ballemusklerne under bevægelse, vil din krop ubevidst begynde at kompensere hvilket resultere i større chancer for at få skader og smerter i kroppen.

Grundstenen i mine behandlinger er derfor at aktiver musklerne omkring bækkenet, så du får et kropsligt fundament der er stærkt og stabilt. Ofte giver jeg dig enkle men effektive øvelser til hvordan du selv kan aktivere dine muskler.

Min interesse for kroppen startede for alvor i 2007 under Frømandskorpsets elevskole, hvor jeg fik jeg en dobbelt diskosprolaps som heldigvis først blev diagnosticeret efter at jeg var blevet færdig med uddannelsen. Den måde at presse mig selv på var startskuddet til, at jeg i dag kan hjælpe dig. Da jeg i det efterfølgende behandlings og træningsforløb fandt ud af hvad der virkede og ikke virkede.

 

ManuVision & BeActivated Behandler

Kettlebells Intr.

Tidl. Frømand