Efter 7 år som operativ frømand i frømandskorpset, fik jeg en dobbelt diskosprolaps. Jeg pressede mig selv til det yderste (og sikkert også ud over) og min krop kompenserede for at kunne følge med.

Den måde at presse mig selv på var startskuddet til, at jeg i dag kan hjælpe dig. I det efterfølgende behandlingsforløb fandt jeg nemlig ud af hvad der virkede og ikke virkede. Og jeg blev dybere interesseret i kroppen og dens sammenhænge.

Noget af det jeg især blev opmærksom på er, at de tanker og mønstre der findes i dit hoved også bor i din krop. Med andre ord er alle dele af vores krop uløseligt forbundet. Det er det jeg har fokus på, når jeg behandler. At skabe forbindelse. Og så på at behandle årsager til de symptomer du kommer med.

 

Grundstenen i min behandling

Min mission er at hjælpe mennesker med deres problematikker og give dem de nødvendige redskaber til selv at tage ansvar for deres liv. Jeg ønsker ikke at de skal være afhængige af at komme hos mig – langt hellere vil jeg se dem gå herfra, og vide hvad de selv kan gøre for at vedligeholde kroppens sundhed.

Grundstenen i mine behandlinger er derfor at bygge et kropsligt fundament, der er stærkt og stabilt, og derefter at give enkle brugbare øvelser så klienten kan hjælpe sig selv.