Min interesse for kroppen startede for alvor i 2007 under Frømandskorpsets elevskole, hvor jeg undervejs fik en diskusprolaps. Dette førte til en lang behandlings- og træningsproces, hvor jeg lærte meget om min egen krop og hvad der virker og ikke virker. Jeg blev inspireret til at videregive mine erfaringer og hjælpe andre med at undgå de samme udfordringer, som jeg havde oplevet.

En vigtig del af min behandling er at bevidstgøre mine klienter om deres krops dårlige vaner og mønstre, som ofte sker helt ubevidst. Jeg tror på, at for at ændre noget i vores liv, er det nødvendigt at forstå, hvad der ikke fungerer, og hvorfor vi handler, som vi gør. Når mine klienter får en forståelse af årsagen til deres kropslige eller mentale udfordringer, bliver det meget nemmere at arbejde med dem.

Under den første konsultation er jeg ofte i stand til at identificere om jeg kan hjælpe mine klienter med deres specifikke udfordringer.

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi får klarlagt din situation og dine udfordringer. Herefter udfører jeg en grundig undersøgelse og screening af dine muskler for at identificere kompensationsmønstre, som ofte kan være årsagen til dine smerter eller skader.

Jeg anskuer kroppen og psyken som en sammenhængende enhed og tager en holistisk tilgang i min behandling. Jeg tror på, at langvarige smerter eller fysiske og mentale overbelastninger kan hæmme hjernen i at bruge den optimale muskelsynergi, hvilket kan resultere i kompensations- og bevægelsesmønstre, der ikke er hensigtsmæssige.

Jeg kombinerer ofte BeActivated behandling, ManuVision behandling og træningsvejledning, afhængigt af hvilke problematikker mine klienter har brug for at arbejde med.

 

Certificeret:

ManuVision & BeActivated terapeut