PERFORMANCE OPTIMERING

Her får du den ultimative pakke, hvis du vil forbedre dine sportslige præstationer. Performance optimering er en blanding af behandling og træning, og er til dig der gerne vil maksimere din præstationsevne og undgå skader.

Din præstationsevne afhænger af dit svageste led, og for at du kan præstere bedre, er du nødt til at fokusere på kroppen som helhed og finde årsagen til problematikken. Musklerne omkring hoften en forudsætning for at skabe et stærkt fundament. Hvis ikke du mestrer evnen til at aktivere muskler som hoftebøjerne eller ballemusklerne under bevægelse, vil du ganske enkelt præstere mindre effektivt og have større chancer for at få skader.

Erfarne boksere ved, at for at lave et effektivt slag starter energien med at blive bygget op helt nede fra hoften – og hele vejen op igennem kroppen indtil eksekvering af slaget. Hvis der er inaktive muskler i denne sekvens, vil det betyde at kraften i slaget nedsættes. Det samme gør sig gældende for et spark, hop osv. Alligevel ved de fleste mennesker, selv professionelle atleter ikke hvordan de aktivere deres ballemuskler, de stærkeste muskler i kroppen.

 

Skab resultater

Jeg hjælper dig med at få inaktive, men essentielle muskler, til at arbejde igen. Jeg arbejder med folk i forskellige typer af sportsgrene – ligefra golfspillere til triatleter – og vi har sammen skabt bæredygtige og effektive resultater. Min helhedsorienterede tilgang til kroppen gør, at vi sammen kan eliminere dine kompenseringer, og dermed opnå en ændring i både styrke, udholdenhed, hastighed, koordinering og balance. Helt konkret skaber vi det fundament der gør, at du kan forbedre dig indenfor din sport.

Der er ikke nogen magisk ”high tech” koncept i de øvelser jeg underviser dig i, jeg lærer dig at bruge dine muskler til det de er skabt til, ofte kun med brug af kropsvægt, så du kan lave øvelserne hvor som helst – når som helst.

 

Forløbet

Dit forløb starter med en konsultation på 1 ½ time, hvor vi først for klarlagt dine mål og udfordringer. Derefter screener jeg og tester din krop for svagheder, så dit forløb bliver så effektivt som muligt. Konsultationer foregår som udgangspunkt hos mig på Frederiksberg eller i Fredensborg, men kan også arrangeres på din hjemmebane.

 

Hvem vil have gavn af performance optimering

Jeg arbejder med alle typer sportsfolk professionelle såvel som motionister der har til formål at forbedre sig indenfor deres sport eller undgå skader. Ofte arbejder jeg også med den gruppe der ønsker at søge ind til Politiets og Forsvarets speciel uddannelser som AKS, Jægerkorpset og Frømandskorpset.

Patrik Nilsson – 5 x Ironman vinder

“Jeg tager gerne turen til København, da behandlingerne hos Ronnie er en vigtig del af mine forberedelser gennem hele triathlon sæsonen”

JESPER MØRKØV – CYKLING

I mine vigtige forberedelser til VM på bane, brugte jeg Ronnie som en meget vigtig brik i at være 110% klar, jeg fik en helt andet position på cyklen, der gav meget mere power, og stabilitet, så jeg kunne performe på aller bedste måde“