BEACTIVATED

INTRO WORKSHOP

 

En workshop som viser dig, hvordan kroppen i virkeligheden fungerer, og hvor lidt der skal til for at aktivere og skabe forbindelse til de muskler, som ikke fungerer optimalt. Kroppens kompensationsmønstre giver ofte svaret på, hvorfor vi får skader og oplever vedvarende smerter specifikke steder i kroppen. I denne workshop deler jeg min historie om, hvad der virkede for mig i min egen proces med tilbagevendende diskos/ryg problemer gennem 15 år. Det var først, da jeg fik kendskab til mine kompensationer og begyndte at arbejde med muskelaktivering, at der skete en fremgang. Og hvad der virkede for mig, virker heldigvis også for mange af mine klienter.

Vi vil komme ind på:

 • Hvordan vores krop kompenserer for de muskler, der er inaktive
 • Hvordan du selv med simple teknikker kan aktivere de inaktive muskler
 • Hvorfor den dybe vejrtrækning er så vigtig – og konsekvenserne ved overfladisk vejrtrækning
 • Hvordan du effektivt træner de fundamentale muskler med enkle kropsvægtsøvelser
 • Hvordan stress i hverdagens ikke kun påvirker sindet – men også kroppen

Workshoppens indhold:

 • BeActivated filosofi
 • Muskelaktivering
 • Optimering af vejrtrækning
 • Fundamental træning

Workshoppen henvender sig til dig, der vil:

 • Gøre noget aktivt ved dine tilbagevendende smerter og skader
 • Forbedre dig indenfor din specifikke sport
 • Forbedre din kropsholdning
 • Have en bedre forståelse og større bevidsthed omkring hvordan din krop fungerer

 

MUSKELAKTIVERING

Dato: Mandag d. 3 Oktober 17:00 – 19:00

 

Lokation: AYA HOUSE, Danstrupvej 27G – 1 sal, 3480 Fredensborg

 

Pris: 500,-

 

Antal: Max 16 personer

 

”Da jeg mødte op til workshoppen havde jeg ondt i ryggen. Ret hurtigt efter ganske få og enkle øvelser, blev mine smerter reduceret med ca 80%. Da vi havde gennemført workshoppen, havde min ryg det dejligt. Dog kom nogle af smerterne igen dagen efter, men efter at jeg laver øvelserne et par gange om ugen, så er jeg blevet helt smertefri i ryggen”. – Julie