BEACTIVATED 

Hvad er dit kompensationsmønster?

Stort set alle har et kompensations mønster, så en vigtig del af behandlingen er at jeg underviser dig i hvordan netop din krop fungere, så du i løbet af få behandlinger ved hvad du kan gøre for at aktivere de muskler og områder i kroppen der har en tendens til at lukke ned. Derfor vil du ofte efter behandlingen, få enkelte og konkrete øvelser.

Har du inaktive muskler?

Helt konkret gennemgår jeg kroppens bevægelsesmønstre, og tester om de fundamentale muskler er aktive. Hvis der er inaktive muskler, aktiverer vi dem igen, så de kan vende tilbage til deres korrekte mønstre. De begynder at gøre deres eget arbejde i stedet for at kompensere.

Kroppen reagerer med det samme, hvis du gør det rigtige for den. Derfor bruger jeg forskellige former for test i mit arbejde, så du får øjeblikkelig feedback på, om det vi gør, rent faktisk virker.

Sådan starter dit forløb

Dit forløb starter med en konsultation, hvor vi starter med at få klarlagt din situation og dine udfordringer. Derefter laver jeg en grundig undersøgelse af, hvordan dine muskler kompenserer for hinanden, så dit forløb bliver så konkret og effektivt som muligt

Det er min erfaring at dit kompensationsmønster oftest giver svaret i forhold til at finde årsagen til din problematik, derfor finder jeg som regel ud af under første konsultation om jeg kan hjælpe dig videre.

 

Årsager folk ofte kommer til mig med:

  • Knæsmerter
  • Løberknæ /springerknæ
  • Rygsmerter
  • Lændesmerter
  • Lyskesmerter
  • Iskias
  • Skulder/nakkeproblemer
  • Hofteproblemer
  • Migræne
  • Stress

 

“Jeg har siden udgangen af Januar 2020 døjet med et løberknæ, efter adskillige besøg hos andre behandlere, hvor resultaterne udeblev, blev jeg anbefalet at booke en tid hos Ronnie. Efter blot én behandling forsvandt smerterne fra mit knæ, Jeg kunne nu gå nedad trapper, rejse mig/sætte mig i en stol og cykle uden smerter. Jeg fik et par enkelte øvelser jeg kan lave hjemme, og har efter 3 behandlinger fortsat ingen smerter”

-Mette

 

“Havde gennem længere tid fået tiltagende smerter i mine knæ i forbindelse med landevejscykling, hvilket gjorde at jeg måtte reducere min træning kraftigt. Efter anbefaling, søgte jeg hjælp hos Ronnie som med stor grundighed undersøgte mig og testede muskelstyrken i mine ben. Og efter kun 2 behandlinger forsvandt mine smerter og jeg kunne igen træne på fuld styrke”

-Pia

 

”Jeg havde gennem længere tid døjet med smerter i lænden, men blot efter en enkelt behandling oplevede jeg, at smerterne var helt væk. Ronnie var super til at formidle årsagerne til mine problemer, og gav nogle enkelte værktøjer, så jeg selv kunne arbejde med det, hvilket har virket perfekt for mig”

-Henrik