Konsulent

Jeg hjælper ofte atleter, klubber, virksomheder, kommuner, forsikringsselskaber og andre, med en anden tilgang til mennesker og kroppen. Både når det kommer til behandling, forebyggelse, workshops og mentor forløb.

 

Mentor:

Min tilgang til klienter er konkret og pragmatisk og målet med mine klienter er at give dem bevidsthed om hvad der står i vejen for dem, samt give de nødvendige redskaber til at kunne danne et solidt kropsligt og mentalt fundament for at kunne tage styring og ansvar for deres eget liv.

Udover kropsbehandlinger bruger jeg også flittig brug meditation / mindfullness, fysisk træning, naturen og kombinere tingene alt efter behov.

Den målgruppe jeg har størst succes med at hjælpe er unge mennesker der er motiveret for at lave ændringer i deres eget liv, men er kommet ud på et sidespor og har brug for at hjælpende hånd at få komme på ind ret kurs igen.

Jeg tilbyder mentor forløb til både kommuner og private

Kontakt mig for mere information.

 

Workshops:

Kroppen har et benhårdt prioriteringssystem, og hvis kerne muskulaturen og vejrtrækningen ikke fungere optimalt, får kroppen andre muskler til at gøre dens arbejde, det er det vi kalder at ”kompensere” . Nogle slipper af sted med sådanne kompensationer et stykke tid, andre får smerter, stivhed og overbelastningsskader i kroppen. Jeg vil gennemgå tekniker til at aktivere musklerne i og omkring kropskernen, og hvad der ellers skal til for at genskabe en strukturelle integritet i kroppen – hvor musklerne laver deres eget arbejde i stedet for at kompensere for hinanden.

Efter workshoppen vil du have en større bevidsthed om forbindelsen ned til kroppen, og konkrete redskaber til hvad du selv kan gøre for at få en aktiveret og stærk kropskerne.

”Vi havde en firma workshop med Ronnie, og det var en super fed og ikke mindst meget øjenåbnende oplevelse for både krop og sind. Vi gik derfra med gode tips til selv-forebyggelse af skader og selv-helbredelse af kroppen, som man nemt kan implementere i sin hverdag. Vi har allerede spurgt i firmaet hvornår vi kan få lov til at komme tilbage”
– Corecph

Aktivering og Træning af kropskernen

Kroppen har et benhårdt prioriteringssystem, og hvis kerne muskulaturen og vejrtrækningen ikke fungere optimalt, får kroppen andre muskler til at gøre dens arbejde, det er det vi kalder at ”kompensere” .
Nogle slipper af sted med sådanne kompensationer et stykke tid, andre får smerter, stivhed og overbelastningsskader i kroppen. Jeg vil gennemgå tekniker til at aktivere musklerne i og omkring kropskernen, og hvad der ellers skal til for at genskabe en strukturelle integritet i kroppen – hvor musklerne laver deres eget arbejde i stedet for at kompensere for hinanden.

Efter workshoppen vil du have en større bevidsthed om forbindelsen ned til kroppen, og konkrete redskaber til hvad du selv kan gøre for at få en aktiveret og stærk kropskerne.

Program:
–      Intro til muskel aktivering
–      Selv aktivering ( i skal selv gøre det selv)
–      Træningsøvelser – Hvor kropskerne muskulaturen er i fokus

Workshoppen tager ca. 90 minutter.

”Vi havde en firma workshop med Ronnie, og det var en super fed og ikke mindst meget øjenåbnende oplevelse for både krop og sind. Vi gik derfra med gode tips til selv-forebyggelse af skader og selv-helbredelse af kroppen, som man nemt kan implementere i sin hverdag. Vi har allerede spurgt i firmaet hvornår vi kan få lov til at komme tilbage” – Corecph

Hvis du er interresseret i at arrangere en workshop for et firma eller sportsklub så kontakt mig på info@ronnierasmussen.dk

At løbe med, og ikke imod, din krop

Kroppen er klog, og når det kommer til bevægelse er den lysår klogere end dit hoved. Kan du fx nævne de muskler der arbejder og i hvilke rækkefølge, hver gang du tager et nyt skridt? Jeg ved det i hvert fald ikke – men det gør din krop.
Der findes mange artikler og teorier omkring effektiv løbestil og hvordan vi undgår skader, men hvordan får vi den viden fra hovedet og ned i kroppen, så vi kan praktisere det?
Hvis du spørger mig, er måden, at undervise din krop frem for dit hoved. Og det er lige præcis det jeg gør på den her workshop. Jeg vil have dig til at mærke, hvordan du bruger din krop, og hvad der føles rigtigt og forkert.

Helt konkret tester vi kroppen igennem for at finde ud af, hvilke muskler der arbejder, og hvilke der er inaktive – og ja, din krop snyder dig også ved at kompensere.
Derefter går vi slavisk igennem kroppen, tester og aktiverer muskler og prøver det af i praksis.
Workshoppen er egnet til alle uanset niveau og er høj grad også velegnet til andre sportsgrene, hvor der indgår løb, fx fodbold og håndbold.

Jeg anbefaler dig at deltage på min workshop ’Aktivering & Træning af kropskernen’ først, men det er ikke et krav.

Workshoppen tager ca. 90 min

Hvis du er interresseret i at arrangere en workshop for et firma eller sportsklub så kontakt mig på info@ronnierasmussen.dk