Koden til en smertefri ryg

 

En workshop med få deltagere, der har fokus på den enkelte og specifikt henvender sig til dig der har problemer med den nedre del af ryggen.

Vores krop er ligesom en bygning, hvis ikke fundamentet er stærkt og stabilt er der andre områder i kroppen der må kompensere. En ting som de fleste mennesker med ryg problemer har tilfælles er, at de har ”inaktive” og svage ballemuskler. Hvis du ikke lærer at få dem aktiveret og styrket, vil det ofte føre til flere ryg problemer, da ryggen overtager arbejdet med løfte fra de ellers kraftfulde ballemuskler. Derfor bliver vi nødt til at genindlære muskelhukommelsen, som fører til et korrekt funktionsmønster i de fundamentale muskler som hoftebøjerne eller ballemusklerne, som er forudsætning for at skabe et stærkt fundament.

Under denne workshop vil vi se på:

  • Hvordan din krop kompensere, og hvorfor du får ondt i det nedre del af ryggen
  • Hvordan du selv med simple tekniker kan aktivere kroppens fundamentale muskler
  • Hvordan du effektivt træner de fundamentale muskler med enkelte kropsvægtsøvelser
  • Hvordan du med basale kettlebells øvelser kan opbygge et stærkt kropsligt fundament

 

”Da jeg mødte op til workshoppen havde jeg ondt i ryggen. Ret hurtigt efter ganske få og enkle øvelser, blev mine smerter reduceret med ca. 80%. Da vi havde gennemført workshoppen, havde min ryg det dejligt. Dog kom nogle af smerterne igen dagen efter, men efter at jeg laver øvelserne et par gange om ugen, så er jeg blevet helt smertefri i ryggen”. – Julie

Åbne Workshops: 

 

 

Dato: Mandag d. 11 maj 16:30 – 18:00

 

Lokation: Gårdhaven, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg

 

Pris: 399,- 

 

Antal: Max 6 personer