MANUVISION & BEACTIVATED

Udgangspunktet er dig

Dit forløb starter med en konsultation, hvor vi starter med at få klarlagt din situation og dine udfordringer. Derefter laver jeg en grundig undersøgelse af, hvordan dine muskler kompenserer for hinanden, så dit forløb bliver så konkret og effektivt som muligt.

Det fysiske fokus

Ofte er dine symptomer ikke årsag til dine smerter, og derfor kigger jeg på kroppen i sin helhed. Jo hurtigere vi sammen finder årsagen til dine udfordringer, des hurtigere bliver du klar igen. Helt konkret gennemgår jeg kroppens bevægelsesmønstre, og tester om de fundamentale muskler er aktive. Hvis der er inaktive muskler, aktiverer vi dem igen, så de kan vende tilbage til deres korrekte mønstre. De begynder at gøre deres eget arbejde i stedet for at kompensere.

Kroppen reagerer med det samme, hvis du gør det rigtige for den. Derfor bruger jeg forskellige former for test i mit arbejde, så du får øjeblikkelig feedback på, om det vi gør, rent faktisk virker.

Det mentale fokus

Vi reagerer på vores egen psykiske smerte, som om det var en ydre trussel.

Hvis vi oplever noget ubehageligt, aktiveres de systemer i hjernen, der advarer os om potentielle trusler – vi ønsker at fjerne os eller slippe væk fra den. For det meste sker det automatisk, uden at vi tænker over det.

Problemet er bare, at vi har samme kamp–flugt mekanismer, hvad enten vi prøver at undslippe en tiger, eller vores egne følelser og indre smerte. Når det sker, igangsættes hjernes undgåelsessystem og kroppens forsvarssystem. Vi kan eksempelvis spænde op i kæben eller mavemusklerne og danne et muskelpanser, der gør os klar til kamp. På kort sigt et utroligt effektivt system til at overleve en potentiel livstruende situation. På lang sigt risikerer vi at brænde sammen, da vi ignorerer signalerne fra kroppen og holder svære ting inde.

Omverdenen, medierne, og de omkring dig kæmper om din opmærksomhed. Hvis det er positivt og inspirerende, er det vidunderligt, men for det meste kan det blive overvældende. Ved at holde opmærksomheden på kroppen og skabe plads til den dybe vejrtrækning giver vi os selv en mulighed for at:

 • mærke os selv igen
 • større evne til nærvær
 • respondere anderledes på de ting der sker inden i os og i de omgivelser, vi lever i

Efter behandlingen vil du ofte få enkelte muskel aktiverings øvelser og fokuspunkter

Uanset hvilket fokus du kommer med, vil du efter behandlingen opleve et friere åndedræt og en forbedret kropsholdning, når du rejser dig og går ud i verden.

Årsager folk ofte kommer til mig med:

 • Knæsmerter
 • Løberknæ /springerknæ
 • Rygsmerter
 • Lændesmerter
 • Iskias
 • Skulder/nakkeproblemer
 • Hofteproblemer
 • Migræne
 • Stress

 

“Havde gennem længere tid fået tiltagende smerter i mine knæ i forbindelse med landevejscykling, hvilket gjorde at jeg måtte reducere min træning kraftigt. Efter anbefaling, søgte jeg hjælp hos Ronnie som med stor grundighed undersøgte mig og testede muskelstyrken i mine ben. Og efter kun 2 behandlinger forsvandt mine smerter og jeg kunne igen træne på fuld styrke”

-Pia