Aktiver Din Holdning

 

En workshop der er designet til dig der sidder meget ned og arbejder.

Vores krop er ikke designet til at side ned så lang tid, som vi gør i løbet af en dag. Men i nutidens verden er det nemmere end nogensinde før at finde dig selv falde sammen over en computer i timevis ad gangen. At sidde låst bag en skærm i lange perioder kan have mange konsekvenser, når du ikke er positioneret korrekt, og når din krop vænner sig til at være låst i et dårligt mønster, fastholder den ofte den samme kropsholdning, selv når du ikke er foran en skærm længere.

For at have en god og sund kropsholdning når du sidder ned, kræver det en stabil og afbalanceret position i bækkenet for at opretholde en god kropsholdning. Til dette har kroppen brug for, at kernemusklerne er aktiveret, så du undgår at glide ind i dårlige kompensationsmønstre og kropsvaner.

På denne workshop lærer du kort sagt at  aktiverer de muskler, der skal til for holde kroppen i en god holdning og dermed optimerer din krop til at sidde i en bedre position.

 

Mindre hovedpine: Dårlig kropsholdning giver ekstra belastning på din nakke, hvilket kan føre til spændingshovedpine.

 

Mindre rygsmerter: Når kernemuskulaturen er aktiveret, og arbejder som den skal, forhindrer du spændinger i ryggen og mindsker stress på ryghvirvlerne i rygsøjlen.

 

Forbedret vejrtrækning: God kropsholdning giver dine lunger mulighed for at udvide sig fuldstændigt, så du lettere kan trække vejret dybt og dermed undgår overfladisk vejrtrækning.

 

 

 

Antal:  2 – 16 deltagere

Lokation: Fredensborg elller efter aftale

Book Workshop: 

2 personer workshop i Fredensborg kan bestilles i onlinebooking.

4 – 16 personer kontakt mig på info@ronnierasmussen.dk